Vendégkönyv

Több unokám van, de csak kettő járt a Hófehérke Óvodába. Zongorázni lehet a különbséget a Hófehérke és a másik kettő között. Ugyan az óvónénik nagyon kedvesek, de nem mindegy, hogy foglalkoznak-e a gyerekekkel, vagy nem. A Hófehérkében egy rendszer tapasztalható és itt az óvónénik mindenre odafigyelnek. Nagyon klassz kis csapat az egész óvoda!

Milyen jó is volt és gondtalan időszak volt. Az óvoda működött mint a karikacsapás. soha nem volt problémánk. Jól jár az aki ide bekerül.
Szántóné Marika - volt pedagógus

Az unokáim jártak a Hófehérkébe, csak a legjobbakat tudok róla mondani. Pedagógusként azt gondolom, hogy én tudom azt is nézni, hogy jól érzi magát a gyermek, de az is nagyon fontos, hogy milyen alapot kap. Ebbe az óvodába kiemelkedő szakmai munka folyik.
Köszönjük!

Nagyon jó emlékeink vannak az óvodáról, annak szervezettségéről a pedagógusok hozzáállásáról stb.
Kicsit ugyan sajnáljuk, hogy nem most járunk ide, mivel látjuk, hogy gyönyörű épülettel gazdagodtak, ami talán tornaterem, ha jól láttuk a távolból.
Gratulálunk!

Minden szempontból, mindenkinek csak ajánlani tudom. Magas szintű a nevelés és a fejlesztés is. Két gyerek esetében, hosszú távon át megtapasztaltuk ezt.
Üdvözlettel és ajánlással: Nagy Gergely

Az unokáim jártak ebbe az óvodába, de nem hitték el a környezetemben élők és a munkatársaim, amikor meséltem ennek az óvodának a kedvességéről az itt folyó élménygazdag programokról. Ami nekem nagyon tetszett ezen kívül, hogy úgy szervezték, hogy mindig mindenki tudott mindenről, nem volt kapkodás. Csak jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani, aki jót akar a gyermekének. Bár az iskola is ilyen lenne. Jöhetnének ide tanulni emberséget, tisztaságot, gyerekszeretetet.

Az akkor kislányunk 2003-2006 között járt a "Hófehérkébe". Visszaemlékszünk a rendre a jóságra, odafigyelésre, amik nem nagy szavak voltak, hanem tettekben kifejezett mindennap megélt szép emlékek. Még ma is örömmel beszélünk a sok programról, kirándulásokról a tartalmas szülő értekezletekről. Az óvoda vezető mindig felkészült volt, minden témában, igazi ízig-vérig jó szakember. Még ma is szeretünk Hófehérke.

Szuper ovi minden téren. Minek is ragozzam? Ezt megtapasztalja mindenki, akinek a gyereke ide járt!

Dóra nevű lányom a 93-96 ig járt a Hófehérke óvodába, aminek az emlékeit még mindig őrizzük és szeretettel gondolunk az ott kapott élményekre. Örökké hálás leszek az ovinak!
Igaz már nem lakunk az Akadémiatelepen, de ha unokám lesz csak a Hófehérkébe kopogunk be vele.

Nem most volt, amikor mi a Hófehérkébe jártunk, de hálás szívvel őrizzük emlékét.
Olyan alapokat kaptunk, hogy az iskolába nem volt gondunk. Az egész óvoda olyan szervezetten működik, ami a fejtől azaz Kati nénitől indul ki.
Gratulálunk az új web oldalukhoz.
Nagy Réka szülei

Új hozzászólás